Thursday, May 21, 2009

Dr Lo' Lo' membuat spin mengalahkan Yahudi


Hah! Marahnya aku dengan Team Erdogan sorang ni!

Dr Lo' Lo' tiba-tiba mengamuk di Titiwangsa. Katanya Datuk Raja Nong Chik buat gangguan seksual pada dia. Bodohnya dia ni. Raja Nong Chik perli dia sebab sibuk-sibuk berlagak macam Sultan Negara Pasar Datuk Keramat nak busybody suruh Menteri jemput dia ke Majlis -- hidung tak mancung pipi tersorong-sorong.

Katanya,

"Sebagai seorang wanita yang terhormat, seorang Wanita Islam yang menjaga syahsyiah diri, saya merasa terhina dan tidak dapat menerima kata-kata tersebut keluar dari mulut seorang Menteri lebih-lebih lagi saya seorang wakil rakyat yang dipilih oleh rakyat. Ada ramai rakan-rakan yang berpendapat ini satu bentuk gangguan seksual walau pun tidak berapa jelas tujuan dan maksud kata-kata tersebut dikeluarkan."

Gangguan seksual? Gangguan seksual apa? Dr Lo’ Lo’ belajar memusingkan peristiwa ni dari Yahudi mana? Dr. yang datang Majlis orang tidak dijemput dengan berpakaian sukan sahaja tak hormat Majlis langsung. Sambil Majlis berlangsung di depan rakyat dan pegawai-pegawai menteri beliau kritik menteri. Dr Lo Lo bukan Sultan atau Permaisuri Negeri Titiwangsa yang boleh claim hak atas Titiwangsa. Sultan pun tak buat macam itu di tanah negeri masing-masing. Ada Sultan Perak marah secara umum orang-orang luar yang datang ke Perak untuk berbuat onar di Negerinya. Ada?

Kalau Peniaga Pasar Titiwangsa pun tidak mengherdik Menteri, kenapa Dr Lo Lo yang tiba-tiba datang di hadapan orang ramai mengkritik Menteri. Dr Lo Lo lah yang tak menghormati orang, tak menghormati Majlis dan tak menghormati rakyat.

Nasib baik la Raja Nong Chik ni jenis relaks, dia hanya balas dengan kata-kata sinis je. Kalau Tajuddin Rahman Pasir Salak, mahu ditempelengnya Dr Lo’ Lo’.

Lepas tu membawa cerita gangguan seksual. Apa ini? Dr LoLo sendiri tak rasa ini gangguan seksual. Rakan-rakan yang kata? Siapa? Rakan-rakan PKR? Rakan-rakan puak Erdogan la ni. Dr Lo Lo ni kan Team Erdogan, penyokong Anwar, penentang Tok Guru Haji Hadi. Elok sangat lah tu kalau semua nak ikut orang PKR, kena cucuk hidung ikut je cakap. Eli yang skandal dengan laki orang tu nak dibela pulak, APA NASIB ISTERI BOYFRIEND ELI TU YANG BERUGAMA ISLAM DAN BANGSA MELAYU DR HIPOKRIT OI!

Hipokrit sungguh! Orang dah minta maaf sebab berkasar masih mahu bawak cerita bukan-bukan. Cukuplah tu. Apa? NAk cari publisiti untuk bertanding Ketua Muslimat ni ke, nak masuk suratkhabar. Ni taktik Anwar ni cari publisiti. Baguslah tu Dr Erdogan. Kalau muslimat PAS undi Dr semua pun bangang dan suka publisiti murah sama lah 2x5.

2 comments:

  1. pantat mak ko...ajak la mak ko masuk tandas sekali dgn ko...bodoh..baru jd menteri da nak lagak...wei...awak kena ingat..muka u tampal dgn muka babi la...kat WP ni...majoriti kerusi siapa pegang...awak tak malu ker jadi menteri wp....nak ambil kira putrajaya and labuan pun masih kalah lagi...da mcm tu, nak control org lak....cermin muka ko sendiri dulu la wei....

    ReplyDelete
  2. Ni yang komen kat atas ni orang kafir mana pulak - buruknya Bahasa. Tapi tau cakap Melayu pulak. Mungkin Melayu Kapiaq suku-sakat Ayah Pin kot.

    ReplyDelete